Want your
own Fotopage?






 
munir's FotoPage

By: munir mohamed

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 12-Feb-2009 10:44 Email | Share | | Bookmark
EOS 40D + EF-S 17-55mm f2.8 IS test...



Setelah dua tahun guna eos 400d rase nak upgrade cam tu membuak-buak..member2 yang lain pun dah ramai yang upgrade..ade yang pakai 5d, 50d haa yang pakai 1d mark III pun ade..fuh bnyk betul duit diorang..so berbekalkan duit yang ade sikit2 ni saya pun pegila Namdaemun, tempat biasa budak2 selalu beli dslr..awal-awal rase nak pegi tengok2 je dulu tapi bile sampai sana dah kene pancing ngan brother kedai cam tuh..ape lagi angkat terusla.tapi beli body dengan grip jela dulu.huhu melayang habis duitku..lepas beli body tuh pegi Gangnam pulak tempat nak sewa lens..memang dah lama nak beli lens EF-S 17-55mm f2.8 IS ni tapi mahal sangat..so pinjam jer dulu..biler dah siap lengkap accessories sume, ajak beberapa orang member pastu pegi shoot kat Cheongyecheon..macam takde tempat lain jer ..tapi takpe sebab nak test jer pun..hehe


























Thursday, 12-Feb-2009 10:36 Email | Share | | Bookmark
Main pool



Kat korea nih snooker tak ada..ada pool jer..so layan jela pool pun pool la..janji ade benda nak buat..







Thursday, 12-Feb-2009 10:30 Email | Share | | Bookmark
Anak saudara

1st time dapat anak saudara...





Thursday, 12-Feb-2009 09:55 Email | Share | | Bookmark
Nami Island

First time pegi nami island walaupun dh lima tahun duk sini..tempat ni terkenal sebab penggambaran drama "winter sonata" banyak di buat kat sini..siap ade patung Jun-sang dengan Yu-jin lagi..tempat ni kalau time salji banyak memang lawa la..tapi sayang masa kitorang pegi tuh time musim luruh..so banyak daun berguguran je la..











Wednesday, 12-Nov-2008 09:48 Email | Share | | Bookmark
annual dinner 2008

Sikit jer gambar-gambar mase annual dinner anjuran ppmk pada tahun ni..
sebab malas nak shoot..pegi annual dinner ni pun sebab nak makan best jer..biar org lain la pulak ambik gambar kita.bajet macam orang nak jer ambik gambar kite..haha







[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net